Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Tulpen Marnis

Foto’s

Welkom op de foto pagina van Marnis kwekerij te Bunde (Limburg).

Neem ook eens een kijkje op de Facebook Pagina van Marnis Kwekerij of bekijk mooie foto’s van vaste planten op de instagram pagina van onze kwekerij. We proberen hier wekelijkse mooie foto’s te tonen van onze tuinen en andere activiteiten op onze kwekerij.

Voor de laatste nieuwsberichten over de kwekerij zie de nieuws pagina van de website

Wilt u onze kwekerij in Bunde (Limburg) bezoeken? Kijk dan even op de contact pagina voor de route naar onze kwekerij.

Wilt u een indicatie krijgen van ons assortiment? Kijk dan even op de catalogus pagina van de website.

De Plantenmarkt was een kleinschalige, maar o zo gezellige en sfeervolle markt met planten- en zaaigoedkwekers die het vak of hun hobby met veel plezier uitoefenen en er met veel passie over vertellen. Geen grote commerciële bedrijven, maar mensen met liefde voor de natuur die graag in verbinding komen met andere tuin- en natuurliefhebbers.

In dit album komen mooie nieuwe plantenfoto's samen met foto's gemaakt tijdens het omvormen van de nieuwe locatie in Bunde tot een ware trekpleister voor plantenliefhebbers.Zie ook https://nl-nl.facebook.com/MarnisKwekerij

In dit archief vindt u mooie plaatjes geschoten op de oude locatie van kwekerij Marnis. De foto's hebben soms plantnamen eronder en soms niet, maar we wilden u de mooie foto's ondanks dat niet besparen.