Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Groenvisie Mette

Elke zaterdag van 13:00 – 17:00 beplantingsadvies

Tuinadvies Kwekerij Marnis

Beplantingsadvies 2023

Vanaf 18 maart kunt u bij Marnis Kwekerij elke zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur terecht voor beplantingsadvies (met uitzondering van 6 mei 20 mei en 3 juni). Dit wordt verzorgd door Angeline Mette van Groenvisie Mette. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Op basis van het verhaal en de wensen van de klant, foto’s en afmetingen van de tuin en borders zal zij in één uur tijd een zo gericht mogelijk advies geven over de aanplant binnen een bestaande tuin. Ook wordt initieel advies gegeven wanneer klanten erover nadenken een nieuwe tuin aan te leggen.

Foto’s van de bestaande situatie en de maten van tuin of border (bij voorkeur een plattegrond schaal 1:100 of 1:50 met daarop aangegeven waar het noorden is) helpen haar om een indruk te krijgen van de omgeving en bodemgesteldheid. Dat laatste is vooral belangrijk omdat een tuin altijd in verbinding staat met de ruimte eromheen. 

Eventueel kan er een vervolgafspraak worden gemaakt voor een tuinontwerp. Aan het maken van dit ontwerp zijn wel kosten verbonden.    

Angeline is tot en met juni elke zaterdagmiddag aanwezig. De beschikbare tijdsblokken voor het één uur durende adviesgesprek zijn: 

  • 13:00 – 14:00 uur
  • 14:15 – 15:15 uur
  • 15:30 – 16:30 uur

Aanmelden kan via tuinadvies@marnis.nl of ter plekke bij een van de medewerkers van de kwekerij.