Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Extra openingstijden

Extra openingstijden in mei en juni

🌿🌷 **Welkom bij onze plantenkwekerij!** 🌷🌿

Ontdek de prachtige wereld van groen en bloemen bij onze kwekerij, waar de natuur tot leven komt in een betoverende tuinoase. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we in de maanden mei en juni onze deuren extra wijd openen om u ook te verwelkomen op woensdag en zondag, van 10:00 tot 17:00. We zijn in deze maanden dus geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00.

Grijp deze kans om op een rustige woensdagochtend te dwalen door onze weelderige tuinen of om uw zondagmiddag door te brengen tussen de bloeiende flora. Laat u betoveren door de kleurenpracht, de geur van verse bloemen en het rustgevende geluid van de natuur.

Of u nu een ervaren tuinier bent op zoek naar nieuwe aanwinsten voor uw groene oase, of gewoon op zoek bent naar een vredige plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, u bent van harte welkom om bij ons langs te komen.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te adviseren bij uw plantenkeuzes en tuinprojecten. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde liefhebber, wij streven ernaar om uw bezoek aan onze kwekerij onvergetelijk te maken.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u de schoonheid van de natuur te vieren. Tot ziens in onze kwekerij!

Openingstijden maanden mei en juni 2024