Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Groenvisie Mette

Groenvisie Mette, elke zaterdag tussen 13:00 en 17:00 tuinadvies

Vanaf zaterdag 21 maart kunt u elke zaterdag tussen 13:00 en 17:00 op kwekerij Marnis in Bunde terecht voor beplantingsadvies. Dit beplantingsadvies wordt verzorgd door Angeline Mette van Groenvisie Mette. (uitgezonderd zaterdag 18 april).

Op basis van uw verhaal, uw wensen en eventueel foto’s van uw tuin wordt een zo gericht mogelijk advies gegeven over de aanplanting binnen een bestaande tuin. Ook wordt er door Groenvisie Mette een initieel advies gegeven wanneer u erover nadenkt een nieuwe tuin aan te leggen.

Meegenomen foto’s van uw tuin en eventueel van de omgeving helpen om een indruk te krijgen van de bodemgesteldheid (voor zover mogelijk vanaf een foto) en van de omgeving. Dat laatste is vooral belangrijk omdat een tuin altijd in verbinding staat met de ruimte eromheen. Ook de maten van de tuin of de borders zijn belangrijk voor een goed advies. Eventueel kunt u een vervolgafspraak maken voor het maken van het tuinontwerp.

Groenvisie Mette

Tuinen zijn er in alle maten, soorten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een weelderige bloementuin of dat uw tuin een strakke designtuin moet worden die perfect aansluit bij uw moderne woning. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Geen zin om teveel tijd in de tuin te steken of juist wel? Zijn er kleine kinderen waar rekening mee gehouden moet worden of moeten bloemen gecombineerd worden met groenten? Al uw wensen worden meegenomen in het ontwerp. Ook het beplantingsplan wordt in overleg met u gemaakt. Om te zorgen dat de planten goed gedijen in uw tuin wordt er rekening gehouden met de eisen die planten stellen aan bodemgesteldheid en standplaats. Angeline Mette zorgt voor een tuinontwerp naar wens met als eindresultaat een tuin met een ultieme groenbeleving.

Bron: website Groenvisie Mette

Neem ook eens een kijkje op de website van Groenvisie Mette voor o.a. boominspecties, tuinontwerp of wanneer u opzoek bent naar een gerechtelijk deskundige op het gebied van boomonderzoeken en boomveiligheids-controles.

Een reactie plaatsen