Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Agapanthus

Nieuwe Website Marnis Plantenkwekerij

Welkom op de nieuwe website van Marnis Plantenkwekerij!

Terwijl er op het mooie nieuwe terrein in Bunde in weer en wind hard gewerkt wordt om de plantenkwekerij verder om te vormen tot een trekpleister voor plantenliefhebbers, is er binnen gewerkt aan een eerste aanzet tot het opnieuw opzetten van de website. De website was vooral voor de beleving op telefoons en ipads aan vernieuwing toe.

De meeste stukjes (Loek Peters) van de oude website zijn overgenomen naar de nieuwe site. U kunt de columns, portretten, tuintips en recepten terugvinden onder het kopje nieuws in het menu. Onder de catalogus gaat u in de nabije toekomst een overzicht krijgen van de planten die te krijgen zijn bij plantenkwekerij Marnis. Het opstellen van een volledige catalogus met een kloppende voorraad is een hele klus en zal daarom in stapjes opgezet worden. We doen ons best om de planten catalogus zo juist mogelijk te vullen en waar mogelijk een stukje voorraad weer te geven. In de toekomst gaan we de planten catalogus koppelen aan het kassasysteem zodat er voor de klant een duidelijker beeld is van de actuele voorraad.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, evenementen en andere informatie over Marnis Plantenkwekerij dan kunt u zich hieronder aanmelden op de nieuwsbrief.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

* Verplicht Veld