Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Marnis Plantenkwekerij Bunde

We gaan weer open vanaf donderdag 12 Maart

Hier en daar loopt de natuur vooruit op de aankomende lente.De maand januari, met een gemiddelde temperatuur van 5.6 graden t.o.v 3.6 normaal en met maar 50 zonuren, werd door het KNMI samengevat als een “sombere januari zonder winter”. Maar net zoals elk jaar is daar opeens, ogenschijnlijk vanuit het niets, die eerste lentedag.

Die eerste dag met een lekkere warme zon aan de hemel. Die eerste dag als aankondiging van een nieuw tuinseizoen waarin de tuin en natuur er elke week weer een beetje anders uitziet. De ideale tijd om weer eens na te denken over de tuin. Nadenken over geuren en kleuren, het doorzoeken van plantnamen en verhalen daarbij en het zoeken naar mooie speciale soorten. Wij heten u vanaf 12 maart weer welkom op onze kwekerij in Bunde en staan daar klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vorig jaar heeft in het teken gestaan van het opnieuw opbouwen van de kwekerij op onze nieuwe locatie in Bunde. Ook dit jaar gaan we daarmee verder. Er valt nog veel werk te verzetten.

De visie is om dit stukje Bunde om te toveren tot een trekpleister voor plantenliefhebbers en tuinfanaten. Er wordt een Engelse tuin aangelegd voor het tuinhuis, een mooie vijver met een brugovergang, een wilde bloemenweide en een mooie prairietuin. Ook zijn er ideeën om enkele workshops te organiseren.

Wij heten u vanaf 12 maart weer welkom op onze vaste plantenkwekerij in Bunde

 

[contact-card]