Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Exclusieve vaste planten en schaduwplanten
Dicentra spectabilis 'Valentine'

Tweede pinksterdag geopend & Kwekerij Marnis te volgen op Instragram

Kwekerij Marni’s is nu ook te volgen op Instagram

Instragram werkt mooi om makkelijk snel een foto te maken als ons iets opvalt als we door de tunnelkas of over het de kwekerij lopen. De foto’s zijn meestal met de telefoon geschoten dus kwalitatief wat minder mooi dan de met de macrolens geschoten foto’s maar daarom zeker niet minder mooi.

Tweede Pinksterdag geopend vanaf 12:00

Deze koningsdag zijn we geopend. We heten iedereen van harte welkom maar vragen tegelijk ook iedereen kennis te nemen van onderstaande Corona protocol.

Mocht bij aankomst blijken dat het te druk op de kwekerij is dan vragen we u op een later tijdstip terug te keren. De drukte valt slecht te voorspellen. Mocht het gedurende de dag noodzakelijk zijn de poort te sluiten dan bekijken we dit natuurlijk ook. We moeten verstandig en professioneel omgaan met de situatie waarbij de gezondheid op de eerste plaats komt.

Corona Protocol:

  • Houdt minimaal 1.5 meter afstand tot elkaar.
  • groeten zonder aanraking (geen handen schudden).
  • regelmatig handen wassen met zeep (minimaal 20 seconden).
  • hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog of in een zakdoek/tissue.
  • gebruik papieren zakdoekjes/tissues (eenmalig gebruik).
  • raak zo min mogelijk het gezicht aan.
  • bezoekers die verkouden zijn of gezinsleden hebben die verkouden zijn of hoesten/niezen adviseren we op een later moment de kwekerij te bezoeken.
  • het pin apparaat wordt na gebruik zorgvuldig ontsmet.

Kijkt u alvast in de catalogus van Marnis kwekerij om te zien wat u zoal kan verwachten. Hierbij moet de opmerking gemaakt worden dan de catalogus helaas nog niet op tot date is. Vooral gedurende het seizoen zal er soms meer en soms minder aanbod zijn. Vaak is er op de kwekerij in Bunde dan ook een mooi dagaanbod te vinden. 

Een reactie plaatsen